Noaptea Literaturii Europene 2017 la Lisabona                                                  Bogdan-Alexandru Stanescu despre Copilaria lui Kaspar Hauser la Bucuresti                                                  Apparatus 22 la VIENNA BIENNALE 2017                                                  Literary Talk & Reading cu Florin Iaru la Carturesti Verona                                                  ISVOR. Constantin Brancusi                                                  L’Effet aquatique a primit Premiul TV5 MONDE, RFI Romania, Institut français de Roumanie al Juriului tinerilor francofoni                                                  Marius Oprea despre Neasemuita istorie a Imperiului Roman de Rasarit la Libraria Eminescu, Bucuresti                                                  Talk: Catherine de Zegher - Geta Bratescu: A Studio of One’s Own                                                  Smart Summer: 5 pasi ca sa devii mai istet vara asta!                                                  Bogdan-Alexandru Stanescu despre Copilaria lui Kaspar Hauser la Iasi                                                 
Newsletter
Introduceti adresa de Email pentru a va abona:
Home
 » 
Stiri
Smart Summer: 5 pasi ca sa devii mai istet vara asta!

Pssst, hai sa-ti spun un secret! Vara asta nu-i nevoie sa calatoresti in jurul lumii sau sa-ti lasi barba ca sa fii cool. Vara asta se poarta sa fii smart, iar eu stiu un loc unde iti poti antrena mintea. Ca sa-ti mentii creativitatea si spontaneitatea care te caracterizeaza, e esential sa ai mereu subiecte proaspete de discutat. Stiu, e tentant sa lenevesti seara de seara pe la terase, dar cand vezi mereu aceleasi fete, discutiile lancezesc si berea incepe sa aiba acelasi gust.

Am pentru tine vesti bune, ti-am zis. Fundatia Calea Victoriei, un loc cochet, aflat pe strada Popa Soare, are in program peste 50 de scoli de vara pentru curiosi sau pasionati de arte, astronomie, psihologie, business&public speaking, istoria religiilor, carti, dictie, mindfulness, stil vestimentar ei, da, chiar si scenaristica, povestea parfumului, branding sau fotografie. 
 
Vrei sa poti dezbate in cunostinta de cauza ce se intampla in lume sau sa-i poti spune prietenei, seara, pe plaja, cum se cheama steaua stralucitoare care tocmai a rasarit? Te gandesti sa-ti deschizi o afacere, dar nu stii daca ai fi un manager bun? Ti-ar prinde bine si o schimbare de look si o improspatare a garderobei, de ce nu? 
 
Cand te-ai hotarat ce abilitate vrei sa-ti dezvolti, ai de facut doar 5 pasi simpli:
 
1. Intri pe www.victoriei.ro
2. Iti alegi un curs destept – Clic!
3. Vii la curs si esti ochi si urechi – aici se coc cele mai faine proiecte si idei din oras
4. Pui intrebari si povestesti despre tine – asa observa si ceilalti cat esti de minunat
5. Dupa curs pleci cu noii prieteni la o terasa J
 
Ca sa fac lucrurile simple de tot pentru tine, ai aici adresa de mail pentru inscrieri: contact@victoriei.ro si link catre Programul complet al scolilor de vara de la Fundatia Calea Victoriei.
-------------------------------
Fundatia Calea Victoriei este singurul loc din Bucuresti in care te poti dezvolta cu ajutorul artei si culturii printr-o diversitate mare de cursuri si evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspiram prin arte si cultura si sustinem tinerii talentati. Am reusit sa ducem o munca de pionierat in felul in care se organizeaza evenimentele culturale si, in timp, am devenit o academie in cadrul careia peste 100 de cercetatori, artisti si traineri s-au format ca lectori.
Ne mandrim cu peste 50 000 de cursanti care au participat la proiectele noastre si cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuita la cursurile preferate). Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in toti acesti ani: Cercul Militar National, Grand Hotel Continental, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Banca Nationala a Romaniei, Teatrul Odeon si Muzeul Cotroceni.
Galerie
Comentarii
Adauga comentariu
Nume
Email
Subiect
Mesaj
Cartea romaneasca | Dan Lungu | Lucian Dan Teodorovici | Fara Zahar | Observator cultural | Gheoland | Teatrul Tineretului din Piatra Neamt |
Romania culturala | Ada Milea | Libraria Noi | Cuvantul | Vasile Ernu | Libraria Mihai Eminescu | Radio Romania Muzical | Centrul National al Dansului | Revista Orizont | Infocarte